Locator Донецьк Вищі навчальні закладиКоломенский провулок Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок Донецьк

Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку

1
  • Донецкий институт туристического бизнеса

    Коломенский провулок, тел. 0 (62) 311-63... показати
    Коломенский провулок, 94, тел. +380(62)311-63-16 детальніше
    Вищі навчальні заклади Донецкий институт туристического бизнеса знаходиться у Донецьку, Коломенский провулок. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 17:00.

Коротко про вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку (Донецька)

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані на Коломенский провулок у Донецьку (Донецька). Locator відомо про одна вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Донецкий институт туристического бизнеса , який розташований на пров. Коломенский. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Скільки Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку?

    За даним Locator на Коломенский провулок у Донецьку ведуть діяльність 1 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі на Коломенский провулок у Донецьку?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку: Донецкий институт туристического бизнеса.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади на Коломенский провулок у Донецьку краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Донецкий институт туристического бизнеса.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади у Донецьку

Вищі навчальні заклади за районами Донецька: